ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ Κ14 Κ10 και ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ


Κλείνει η εαρινή περίοδος με εξαιρετικές επιδόσεις τις ομάδας μας και συνεχίζουμε και το καλοκαίρι με πολυ ΣΚΑΚΙ!

ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ Κ14 Κ10 και ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Αγαπητοί αθλητές γονείς και φίλοι της ομάδος μας.

   Με χαρά σας ενημερώνουμε για τη συμμετοχή του συλλόγου μας στα ομαδικά κύπελλα Αττικής, με τέσσερις ομάδες στις κατηγορίες κάτω των 10 και 12 ετών. Σε αυτά τα πρωταθλήματα, οι νεαροί μας σκακιστές είχαν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν τον σύλλογο μας και να αναμετρηθούν ενάντια άλλων 32 και 51 ομάδων αντίστοιχα εξασκώντας τις δεξιότητές τους στο σκάκι. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν κάθε Κυριακή τους μήνες Μάιο και Ιούνιο για πέντε αγωνιστικές σε διάφορους συλλόγους σε όλη την Αττική, προσφέροντας στα παιδιά μας μια εμπειρία ανταγωνισμού και διασκέδασης ενώ οι ομάδες ήταν τετραμελής. Η συνολική συμμετοχή υπήρξε αρκετά μεγάλη ενώ αν συμπεριλάβουμε και τους αναπληρωματικούς, πάνω από 350 σκακιστές και σκακίστριες  συμμετείχαν από όλη την Αττική!

  Στο  Κύπελλο Κ10, είχαμε δύο ομάδες, που απέδωσαν εξαιρετικά. Η ομάδα Α κατέλαβε την 8η θέση, ενώ η ομάδα Β κατέλαβε την 6η θέση σε 32 ομάδες. Αυτά είναι πολύ καλά αποτελέσματα και αξίζουν συγχαρητηρίων! Επιπλέον,  και στο  Κύπελλο Κ14 συμμετείχαμε με δύο ομάδες. Σε αυτή τη διοργάνωση  είχαμε την καλύτερη θέση για φέτος με την ομάδα Α να καταλαμβάνει την 4η θέση χάνοντας το βάθρο για μόλις ένα βαθμό, ενώ η ομάδα Β κατέλαβε την 33η θέση σε 51 ομάδες.

   Συγχαρητήρια σε όλους και όλες τους/τις αθλητές/τριες για τη συμμετοχή τους και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους! Οι προσπάθειες και η αφοσίωση τους είναι εμφανείς και μας γεμίζουν υπερηφάνεια. Επίσης εκ μέρους όλων των μελών μας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας σε αυτές τις δραστηριότητες και για τη συνεχή σας υποστήριξη. 

   Επειδή όμως η όρεξη για σκάκι δεν σταματά, έχουμε ήδη ξεκινήσει την καλοκαιρινή μας ακαδημία με καθημερινή διασκέδαση, πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις! Κυνήγι θησαυρού, παιχνίδια μυστηρίου , διαλέξεις και πολλά άλλα όλα με σκακιστικό περιεχόμενο δίνουν μια διαφορετική νότα σε αυτό το καλοκαίρι!

   

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και ελάτε να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί πάντα με πολύ σκάκι!

Μείνετε συντονισμένοι!

Paidon K10 K14 2023
Paidon K10 K14 2023
Paidon K10 K14 2023
Paidon K10 K14 2023
Paidon K10 K14 2023
Paidon K10 K14 2023

Επικοινωνήστε μαζί μας!


Με την ίδια αγάπη και ακόμη περισσότερα όνειρα συνεχίζουμε