Η αγάπη για το σκάκι και η γνώση ότι αποτελεί εκτός από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας μας οδηγεί στην προσπάθεια να μυήσουμε όσο περισσότερους μπορούμε στον κόσμο του.

Η διαμόρφωση της προσωπικότητας και του τρόπου σκέψης κυρίως των παιδιών με την δημιουργική ενασχόλησή τους στον ελεύθερο χρόνο τους, μιας και το σκάκι είναι ένα παιχνίδι που βοηθά τα παιδιά να μαθαίνουν να αγωνίζονται, να κερδίζουν και κυρίως να χάνουν, αποτελεί για τον Α.Σ.Ο.Π. «ΔΙΑΣ», κυρίαρχο σκοπό.

Η ανάδειξη νεαρών σκακιστών και η δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων σε όλες τις αγωνιστικές βαθμίδες αποτελεί επίσης στόχο του συλλόγου ώστε οι διακρίσεις τους να γνωστοποιήσουν τόσο το σκάκι όσο και να προβάλλουν την πόλη μας.

Για την επίτευξη των στόχων μας, έχουμε την αίθουσα του συλλόγου καθημερινά από τις 18:00-22:00, στην διάθεση όσων αγαπούν το σκάκι.

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή έως τώρα έχουν σταθεί ο Δήμος, οι διευθυντές των σχολείων, σύλλογοι γονέων κα κηδεμόνων σχολείων, φίλοι που αγαπούν το σκάκι.

Προσδοκούμε σε ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!


Με την ίδια αγάπη και ακόμη περισσότερα όνειρα συνεχίζουμε