Company Logo

 

 ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ Α.Σ.Ο.Π. "ΔΙΑΣ"

slide 1
slide 2
slide 3
slide 4
1/4 
start stop bwd fwd


Χορηγοί

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ¨ΓΛΥΚΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ" ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ Gateau Sale
 
   

Ημερολόγιο

September 2018
S M T W T F S
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Διεθνή Έλο ΑΣΟΠ Δίας

 

 ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ Α.Σ.Ο.Π. "ΔΙΑΣ"

slide 1
slide 2
slide 3
slide 4
1/4 
start stop bwd fwd
Share

 

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΣΜΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ Ε.Σ.Ο.

Σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν. 4479/ 2017 και την ΚΥΑ των Υπουργών Υγείας και Υφυπουργού Πολιτισμού, η διαδικασία της πιστοποίησης της υγείας των αθλητών – αθλητριών από την αγωνιστική περίοδο 2018 – 19 και εφεξής τροποποιείται ως ακολούθως :

  1. Η πιστοποίηση υγείας των αθλητών καταγράφεται σε κάρτα υγείας, είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η ρύθμιση αφορά όλους τους ενεργούς αθλητές και αθλήτριες, όπως και τις νέες εγγραφές.
  2. Η κάρτα υγείας αθλητή συνιστά αυτοτελές έγγραφο και δε συνδέεται με το δελτίο αθλητικής ιδιότητας. Αποτελεί προσωπικό έγγραφο του αθλητή και βρίσκεται στην κατοχή του.
  3. Η κάρτα υγείας αθλητή προσκομίζεται υποχρεωτικά στον αρμόδιο Διαιτητή μαζί με το δελτίο αθλητή και είναι βασική προϋπόθεση συμμετοχής στον αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση ο αθλητής – αθλήτρια μηδενίζεται.
  4. Η κάρτα υγείας αθλητή θεωρείται ΜΟΝΟΝ από ιατρούς καρδιολόγους των μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών ή Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων, ή από ιατρούς καρδιολόγους έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή με ΝΠΔΔ, καθώς και από ιατρούς καρδιολόγους του ιδιωτικού τομέα, ή ιατρούς άλλων ειδικοτήτων που έχουν πιστοποίηση ΕΚΑΕ.
  5. Η κάρτα υγείας αθλητή θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΣΟ chessfed.gr και αφορά κάθε είδους αθλητική εκδήλωση αγωνιστικού χαρακτήρα, η μη προσκόμιση της στον αρμόδιο Διαιτητή θα συνεπάγεται την απαγόρευση της συμμετοχής του αθλητή στον αγώνα. Τη φόρμα για την κάρτα υγείας αθλητή μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ.
  6. Η αυτοκόλλητη ετικέτα ανανέωσης των δελτίων που εκδίδει η ΕΣΟ παραμένει σε ισχύ MONO για τη δέουσα θεώρηση από το σωματείο των αθλητών, οι οποίοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, χωρίς να χρήζει πλέον ιατρικής θεώρησης. Επίσης δεν απαιτείται ιατρική θεώρηση στην αίτηση εγγραφής που θα συμπληρώνουν οι νέοι αθλητές, προκειμένου να τους εκδοθεί αθλητικό δελτίο. 

Παρακαλούμε για την τήρηση των παραπάνω, όπως περιγράφονται στη σχετική ΚΥΑ με ΑΔΑ ΑΔΑ: 61ΒΖ4653Π4-2Ω3. 

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει μετά από ένα (1) μήνα από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και, συγκεκριμένα, από τις 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Share

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Α.Σ.Ο.Π. "ΔΙΑΣ" 2018

Πρίν λίγους μήνες ο Δήμος Πετρούπολης προέβη στην πρωτοποριακή απόφαση να ενσωματώσει στο παιδαγωγικό πρόγραμμα των παιδικών σταθμών το σκάκι, με την βοήθεια έμπειρου και καταξιωμένου προσωπικού του Α.Σ.Ο.Π. "ΔΙΑΣ" . Μια κίνηση η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού προσέλκυσε το σύνολο σχεδόν των λιλιπούτειων μαθητών οι οποίοι πραγματικά υποδέχτηκαν το σκάκι με πολύ ενθουσιασμό απολαμβάνοντας πολλαπλά οφέλη.

Θέλοντας να  ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν αλλά και όσους/όσες αγαπούν το σκάκι γενικότερα ο Δήμος Πετρούπολης με την αρωγή του Αναγεννησιακού Σκακιστικού Ομίλου Πετρούπολης "ΔΙΑΣ" διοργανώνει μεγάλη σκακιστική γιορτή στην στρογγυλή πλατεία ακριβώς στην καρδιά του Δήμου μας!

Ελάτε να παίξουμε και να διασκεδάσουμε!

Share

Share

Share

Ξ.ΓΛΩΣΣΕΣ"ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ"

 
 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Σ.Ο.Π. "ΔΙΑΣ" με
ΚΕΝΤΡΟ Ξ. ΓΛΩΣΣΩΝ "ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ"
ΠΛΕΟΝ Ο "ΔΙΑΣ" ΕΧΕΙ... ΤΟΝ "ΔΟΡΥΦΟΡΟ" ΤΟΥ!
ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΤΑ ΗΔΗ ΧΑΜΗΛΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ!!!!
 
Ενημερωθείτε απο τη Γραμματεία του Συλλόγου.

City Language School

 Ο Α.Σ.Ο.Π. "ΔΙΑΣ" και.. στ' Αγγλικά!

Το City Language School διδάσκει Αγγλικά παίζοντας σκάκι και διδάσκει σκάκι μιλώντας Αγγλικά!

Βρείτε μας στο Fb

Rss News

  • No feeds found!Powered by Joomla!®. Designed by: joomla designed websites  Valid XHTML and CSS .